DENIM A NUDA? NIKDY!


Možná si říkáte, že džíny se nosí už děsně dlouho a snad budou i další století a je to jednoduše pořád to samé dokola a tím pádem nuda, do které se nechcete pouštět. Pokusím se vás přesvědčit o opaku a ukázat vám, že denim je prostě stylovka!

 

Věřím, že se shodneme v tom nejzásadnějším. Skvěle padnoucí džíny u dam i mužů dělají divy, jsou nadčasové, lze je kombinovat se vším a neměly by chybět v žádném šatníku.

Drobnější postavy by měly volit ty se zvýšeným pasem a nebo skinny džíny v délce těsně nad kotníky v kombinaci s podpatky. Tak si přidáte několik cm a navíc si opticky prodloužíte nohy. Dámy pyšnící se vyšší štíhlou postavou si mohou dovolit tzv. boyfriend džíny, pro které je charakteristický volnější, případně ukázkově rovný střih a často také nepatrně snížený sed.

A jak je to s pánskými džíny? Za mě platí jednoduché pravidlo – musí padnout jako ulité. Cool jsou určitě skinny a rovné střihy, ale na ty by měli zapomenout chlapi s vytrénovanými stehny a lýtky. Na těch skvěle vypadají volnější denimky světlých odstínů, kde se nemusíte bát děr na kolenou. Pokud nechcete příliš vyčnívat, zvolte klasiku, která ale nemusí vždy znamenat pouze tmavě modrou barvu. Vyzkoušejte džíny v šedých odstínech a nebo v černé barvě.

V prodejně TIME OUT právě běží akce na džíny za 999,- Kč. Nabídka platí na vybrané modely do 1.března, zajděte si nějaké nové skvěle padnoucí džíny pořídit.

 

Ale jak jsem říkala, denim neznamenají pouze džíny. Každý rok přicházejí návrháři s různými obměnami, ať už to je kombinace denimu s krajkou, další sezonu se sází na šněrování, jindy na kožené detaily. Chcete-li být nadčasoví, sáhněte po kusech, které nevyjdou nikdy z módy, ale zároveň podtrhují díky denimu váš osobitý styl.

Dámy, stejně jako džíny, by neměla ve vašich šatnících chybět džínová bunda. Tu musíte mít. Hodí se úplně ke všemu. Přes šaty, k plátěným kalhotám ale i dlouhé sukni. Pokud máte výstavní nožky, vsaďte na džínové kraťasy. Pokud nemáte to štěstí, rozhodně zaujmete džínovými šaty košilového střihu ke kolenům.

Pánové nejvíce zabodují v džínové košili. Nebojte se ji, můžete ji obléci ke všem kalhotám, co doma máte!

 

Vaše Lucie

http://www.kamoskananakupy.cz/

 

logo

 

 

 

Shot_09_049

 

 

Shot_10_303

 

 

Shot_14_208