Valentýnské překvapení


Valentýnské překvapení v Galerii Moritz

 

• Přijďte ve čtvrtek 15. února 2018 nakoupit do Galerie Moritz a hledejte hostesky s balónky.

• Každý koho, hostesky obdarují balónkem, jej může na místě prasknout a zjistit, jestli se v něm ukrývá zamilovaný citát, nebo výhra!

• Ve hře budou poukázky do Galerie Moritz a překvapení od nájemců!

 

Soutěž probíhá ve středu 15. února 2018 v čase od 14:00 do 18:00 hodin v obchodním centru Galerie Moritz. Hostesky budou mít k dispozici přibližně 100 balónků s logem nákupního centra. Zákazník, kterému balónek předají, jej může ihned na místě prasknout a zjistit, jestli vyhrál, nebo ne. V případě výhry soutěžící na základě předložení výherního lístečku z balónku obdrží od hostesky na základě předávacího protokolu danou výhru. Hostesky budou zákazníky oslovovat a vybírat náhodně. Po rozdání stanoveného počtu balónků (viz výše) akce končí.

Soutěžící, vysloveně souhlasí s tím, že organizátor je oprávněn v souladu s § 84 a § 85 zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, užít bezplatně jméno, příjmení, obrazové snímky účastníka vmédiích (včetně internetu a sociálních sítí), propagačních a reklamních materiálechorganizátora, a to výhradně v souvislosti s touto akcí a dále rovněž v souvislosti s ostatnímiposkytovanými službami, a to po dobu 3 let od ukončení soutěže.

 

Soutěžící

Soutěžícím se stává každý, koho hostesky vyberou a předají mu soutěžní balónek s překvapením a on o něj projeví zájem.

Organizátor akce

Galerie Moritz
8. května 24, 779 00, Olomouc
IČ: 61246174
DIČ: CZ61246174



<<< Zpět na přehled akcí